Menu

Fulltime vacature voor onze digitale afdeling

Drukkerij RaddraaierSSP in de Amsterdamse Pijp zoekt een digitale specialist.

Wij produceren vooral mooie boeken, zie ook Best Verzorgde Boeken, en natuurlijk ook allerlei ander drukwerk zowel digitaal als in offset vervaardigd. Wij zijn een maatschappelijk betrokken en milieubewuste groene drukkerij en drukken o.a. met Bio inkten en gebruiken geen vluchtige stoffen.

Onze digitale afdeling heeft opvolging nodig. Als je ervaring hebt op de prepress afdeling van een drukkerij en wil je jouw horizon verbreden met digitaal drukken of je beheerst het digitale printen tot in de puntjes en zoekt uitdaging in het prepress werk, dan ben je voor ons de ideale kandidaat.

Wil je bij ons werken dan heb je affiniteit met boeken en houd je van de technische kanten van het grafische vak. Je vindt het leuk om met creatieve klanten en leveranciers contact te hebben en je staat open voor kennisverbreding.

Bij ons werk je met de nieuwste Konica Minolta digitale printer. Softwarepakketten als Indesign, Illustrator en Photoshop zijn niet vreemd voor je en kennis van Apogee is een pré.

Voor deze functie ben je zelfstandig, flexibel, nauwkeurig, denk je in oplossingen en staat de kwaliteit bovenaan. Durf jij deze uitdaging aan?

Stuur ons een email met CV naar info@raddraaierssp.nl